21 sätt att förbättra dina kyssfärdigheter

Om du tycker att du är perfekt på det här har du fel.!

Eftersom kyssar är mycket viktigt i kärlek och sex (speciellt när det gäller en ny partner) kan en dålig kyss avsluta något som inte ens har börjat. En studie av State University of New York i Albany visade att de flesta människor gick upp med sin betydande andra just för att hon inte kyssade bra.. Så tvingades 59% av männen och 66% av kvinnorna att säga adjö till en person för alltid på grund av dåliga kyssar..

Kyssar är subjektivt. Om du inte gillar det när du slickar tänderna betyder det inte att ingen gillar det..

Forskning tyder på att en bra kyss fungerar som ett läkemedel. Huvudet är fyllt med 12 kranialnerver som skickar signaler till hjärnan. viagra generisk. Det betyder att en fantastisk kyss kan få dig att må bra. Och det finns ingen anledning att oroa sig: vem som helst kan kyssa perfekt. Här är 21 tips som hjälper dig med detta..

1. Håll läpparna hydratiserade

Viktiga nyheter: läppbalsam ska användas av alla! Ingen gillar att kyssa någon med torra eller sprickade läppar. Om du vet att du ska kyssa idag och lämna balsam eller läppstift hemma, använd vatten! Hon kommer definitivt alltid att vara någonstans i närheten.

2. Ät inte något som luktar starkt innan du kysser

Måste kyssa idag? Glöm vitlök, rå lök, kål, broccoli, kaffe och alkohol (särskilt whisky). Även om dessa livsmedel är utsökta, påverkar de både munnen och magen. Ibland kommer en dålig lukt från tarmarna. Naturligtvis planerar du inte alltid att kyssa i förväg, men i så fall, förbered dig bättre..

3. Bär mynta med dig

Du vet aldrig när du ska kyssa, så mynta eller tuggummi till hands kan vara till stor hjälp. Men om din vän plötsligt åt sista tandköttet, kan du använda citron. Nej, du behöver inte ha den med dig (såvida du självklart inte vill), men du kan be servitören om ett glas vatten med en skiva citron.

4. Följ din partners råd

Varje kyss är en kompromiss, särskilt om du och din partner kysser på mycket olika sätt. Din uppgift är att hitta balans, ge och ta emot på samma sätt. Om du känner att något är fel kan du därför lägga initiativet i händerna på din partner..

5. Eller leda dig själv vid behov!

Om du inte gillar vad som händer, försök att leda din partner själv. Det är inget fel med att ta över initiativet. Vissa är mycket självsäkra på hur han kysser, och andra har inte haft ett bra tillfälle att lära sig. Tänk på det på det här sättet: Jag hjälper min partner att känna det sanna nöjet med den perfekta kyssen..

6. En kyss är inte bara läppar

Många gillar det verkligen när de kyssas på nacken, örsnibbar, krageben, kinder, haka. Du kan till och med bita din partner lätt. Du kan också bara stanna och titta på varandra eller säga hur mycket du tycker om att kyssa din partner. Var inte rädd för att gå vidare. Detta tips låter dig göra mirakel!

7. Utforska andra erogena zoner

Ja, det finns många nerver i läpparna, men det här är inte den enda erogena zonen i detta område. Dessa är nacke, örsnibbar, axlar, fingertoppar. Uppmärksamhet på erogena zoner är aldrig överflödig och kompetent beröring tar dina kyssar till nästa nivå!

8. Var inte rädd för att vara ärlig

Om du inte gillar något, var inte rädd för att säga det eller försök igen. Om din partner uppskattar dig är det mycket viktigt för honom att höra vad du har att säga. Och du ignorerar i sin tur inte vad din partner säger. Detta kan vara en givande upplevelse för er båda..

9. Förstå: tunga eller läppar?

Vissa människor gillar att kyssa mer på läpparna, andra gillar att använda tungan mer. Anledningen till att du helt enkelt måste fråga om det är att absolut alla vet vad han tycker om bäst..

10. Prata med varandra

Ingenting gleder sig efter en kyss mer än frasen ”Du är en underbar kyss.” Om du inte kan säga detta utan att ljuga, berätta sedan om vad som specifikt inte passade dig, alternerande med vad du gillade. Människor älskar att höra att de gör något bra..

11. Var mer passionerad

Passionerade kyssar fungerar inte om du inte ger dig själv. Det är mer än bara läppar, det är ni alla. Låt din partner vilja ha dina kyssar mer och mer. Ge dig själv 120%, eller starta inte alls. Både du och din partner förtjänar de mest passionerade kyssarna.

12. Kiss är inte något före sex

Medan kyssning för många är något att göra innan man har sex, borde man inte tänka på dem på det sättet. Kyssar bör existera på egen hand och bör inte vara en förberedande del för sex. Att kyssa är trevligt, och om du tycker att det bara är en del kommer du att missa mycket kul.

13. Tänk inte på utomstående.

Precis som med sex behöver du bara fokusera på ögonblicket när du kysser. Försök att inte tänka på någon eller något annat. Naturligtvis är detta lättare sagt än gjort, men det är möjligt att göra en ansträngning och koppla bort från en hektisk dag, från obetalda räkningar eller ett argument. Du får inte maximalt nöje om du inte är helt nedsänkt i processen. Försök att fokusera på känslan av din partners läppar i enhet med dina egna..

14. Jämför inte din partners kyss med tidigare erfarenheter.

Jämför aldrig någon i kyss eller sex. Anser inte dig själv som en dålig person, men! Genom att jämföra är du oärlig. Alla gör allt på olika sätt, alla gillar olika saker. Det är okej att märka skillnaden, men inte värt att jämföra. Så du slösar bara bort din tid.

15. Var inte rädd för att visa känslor.

I Amerika eller Ryssland är det inte vanligt att visa känslor på gatan. (Har du någonsin varit i Paris en varm vårdag? Alla kysser där!) Men kanske du borde ta det lugnare. Varför hålla tillbaka från en kyss bara för att det finns människor i närheten?

16. Kyss med hela kroppen

Snuggla upp till din partner, rör hans ansikte, rygg, nacke, hår med händerna … Men prova det! Låt dig själv göra detta, om du mår bra, var inte rädd att ge dig själv helt till den här känslan..

17. Var inte rädd för att vara den första

Om du vill kyssa en person och du vet att han också vill ha det, men är för blyg, fråga om du kan göra det. Om det plötsligt visar sig att du har misstag får du svaret ”nej” och ber om ursäkt. Naturligtvis kommer detta att slå ditt självförtroende något, men det är bättre att respektera andras gränser. Om personen verkligen vill kyssa dig, men är blyg, blir din lösning bara bra.!

18. Kyssa regelbundet

ja! Kyssa ofta! Kyssa när det är möjligt. Övning kommer att göra dina kyssar bra, och kyssar kommer också att vara till nytta..

19. Var uppmärksam på din partner

Följ inte din partner, utan se hans reaktioner på din nibbling, kyssar på nacken, på örsnibben. När en person verkligen gillar något kommer du definitivt att förstå det med en hel uppsättning tecken och signaler, så var försiktig. Å andra sidan, från dem kan du förstå vad du gör fel..

20. Stäng ögonen

Roligt faktum: när du blockerar en sinnet blir resten känsligare. Om du inte tror mig, stäng ögonen och täck öronen nästa gång du äter din pizza. Se själv hur det fungerar. Därför kommer slutna ögon medan kyssas göra det mycket bättre. Dessutom är det konstigt nog att hålla ögonen öppna när du är så nära andras ansikte..

21. Ge den dåliga kyssaren en andra chans

Om du vill kyssa bättre än någon annan, men stöta på någon som inte kysser bra, ge dem en andra chans. Skulle du inte få det om du inte var så bra? Ingen säger att du måste vänta på mirakel, men du kommer inte att kunna kyssa bra, vara stängd från varandra. Och du kysser fantastiskt!

Close