5 saker han bara kommer att göra för sin älskade

Redaktionen på Wday.ru pratade med flera ungkarlar och fick reda på hur flickor bör utvärdera allvaret av en mans avsikter.

Alla kvinnor drömmer om stor och ren kärlek, de vill ha en riktig man bredvid dem – pålitlig, galant, ädel. Men du har märkt att vakenhet helt upphör att arbeta för det rättvisa könet och svälter efter ett seriöst förhållande?

Förbereder sig för nästa datum värmer hon i förväg hoppet att den här gången blir hjälten i hennes roman. När han träffar tittar han på sin ”prins” med stora ögon och betonar all sin värdighet, och om det inte finns någon är det inte heller ett problem – kvinnor tillskriver dem skickligt till sina herrar. Om han också har högst poäng för förförelse, eller åtminstone kan han presentera sig vackert, är du fångad!

Det är den långvariga sökningen för andra halvan som får flickorna att glömma bort selektivitet och försöka urskilja en värdig fest i den mest medelmåttiga mannen, bara intresserad av kortvarig kommunikation. Medan damen redan ser fram emot ett lyckligt familjeliv och inte kan tro på hennes lycka.

Ingen vill slösa tid på ett förhållande som slutar om en månad. Frågan är hur man känner igen vad han verkligen vill. Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att se till att din nya följeslagare är uppriktig..

Vi pratade med flera ungkarlar och fick reda på att det finns saker som de kommer att göra exklusivt för den kvinna de älskar..

Gillar och ogillar: Åtgärder genom vilka män rekommenderas att utvärdera allvaret i deras avsikter

1. Själv kommer att erbjuda sig att lära känna sina föräldrar, samt att starta en familj och få barn.

Om du taktfullt har antytt till din nära och kära i ett år att det är dags att gå till registret, och han taktiskt ”går samman”, är han troligtvis inte säker på vad han vill leva med dig resten av sitt liv, uppfostra barn och grilla på fredag ​​med vänner … Om en man verkligen älskar kommer han att skynda sig att presentera dig för sin närmaste miljö: föräldrar, vänner, affärspartner etc. Han kommer inte heller att dra med ett förslag av en hand och ett hjärta, särskilt om han är en vuxen, väletablerad person.

2. Ge det sista myntet och spendera kreditkortet på hennes nycker. Och det spelar ingen roll om det är en enkel gåva i form av en bukett blommor, smycken eller en biljett till Rom.

När en man älskar kommer hans kvinna aldrig att vara ensam med sina problem, oavsett hur stora de kan vara. Han kommer att vilja visa sina känslor och önskan att ta hand om i en lämplig situation. Eftersom rätt man vet att rätt kvinna aldrig kommer att bedöma utifrån ord – bara handlingar! Medeltiden är för länge borta, men vi damer vill fortfarande bli kär i riddare.

3. Acceptera henne för vem hon är, med alla sina otillräckliga kläder, musikmissbruk och oförmåga att laga mat.

Om en person oändligt påpekar dina brister och kritiserar allt du gör: hur du ser ut, musiken i spellistan, vanor, sätt att tala och kräver att du behöver ändra – han är definitivt inte kär i dig! När du fascineras av en person verkar allt i honom vara harmoniskt. Stunder som verkar ovanliga är de som fångar människor mest. Den där mycket glädjen, så att säga, som han så vill ta bort, gör dig bara till en unik och speciell tjej … Tänk nu, du behöver en person som du inte kan vara verklig med, var dig själv?

Close