5 tecken på manlig otrohet som du inte ser

Innehåll

Andas nu djupt – vi börjar riva av ”förräderiets plåster”.

Vår permanenta expert berättade om sin erfarenhet och utvecklade detaljerade instruktioner om hur man avslöjar en otrogen man.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Alla, även de mest hållbara förhållandena kan spricka över tiden. Och om kvinnor, monogama varelser av naturen, upplever en kris i sällskap med vänner eller konsulter inom kosmetikavdelningen, väljer män ofta, som känner sig som alfahänder, förrådets hala sluttning för att ”slicka sina sår”.

Efter att ha fångat sin älskade i svek har en kvinna rätt att avsluta förhållandet eller ge honom en ny chans. Men först måste du se till att du har rätt. Ofta ligger manlig otrohet bokstavligen på ytan, men kvinnor vägrar envist att lägga märke till det. Tyvärr hjälper det inte att hålla din fackförening tillsammans. Tvärtom, en man, inspirerad av hans uppfinningsrikedom och uppfinningsrikedom, kommer att gå till nya och nya ”gärningar” och gunga en redan instabil kärleksbåt.

Om fusk verkligen har glidit in i ditt förhållande, var inte rädd för att ”riva av plåstret.” Det är i de första stadierna av en skakig situation som du fortfarande kan fixa något och försöka limma den spruckna vasen to read more. Låt oss börja med att beräkna åtgärder som med en sannolikhet på 99% indikerar att din älskade är otrogen mot dig..

År 2012 insåg jag att mitt uppdrag var att arbeta med människor och skapa familjekyrkor av hög kvalitet (Ryssland har en av de högsta skilsmässa). Senare startade jag ett projekt från grunden för att hjälpa till att stärka äktenskapet i Ryssland. Hittills har miljontals kvinnor följt ideologin om ett kvalitetsäktenskap, så mina värderingar visade sig vara nära och betydelsefulla för dem.

”Det bästa försvaret är attack”

Har du ställts inför en situation när en älskad började anklaga dig för fusk från grunden? Kloka mormödrar säger om sådana män: ”Rush in the gun.” Det är faktiskt mycket lättare att tro att du beter dig på ett felaktigt sätt och därigenom avstå från ansvaret. Genom ett sådant beteende rättfärdigar en man sig omedvetet och tror att ditt förhållande knäcktes långt före hans svek. Och han är inte alls roten till det onda i denna situation, han bara slickar såren.

I den här situationen kan du inte följa hans ledning. Kom ihåg – du är inte skyldig för hans potentiella svek. Om en man arrangerar ”föreställningar” från grunden i en krets av vänner, kollegor eller bara ensam med dig, förklara lugnt för honom med starka argument: du har inte och hade ingen på sidan. Be nu mannen att förmedla till dig på samma konstruktiva sätt som det inte finns något att anklaga honom för. 99% av förrädarna i sådana situationer börjar avvärja sina ögon, lämna rummet eller skrika. I det här fallet kan vi säga med tillförsikt: han har en älskarinna.

”Spår av ett brott”

Kvinnor är naturligtvis mycket omtänksamma. Du kan säkert känna lukten av hans parfym på hans skjorta när han återvänder från sitt nästa ”stora möte” sent på kvällen. Om denna situation redan har hänt mer än en gång är det en anledning att tänka: något i ditt förhållande har gått fel. I detta fall, inte panik. Ta dig ihop och kolla in andra ”brottsspår”, för de flesta män vet inte hur man täcker sina spår. Det kan vara sminkavtryck på kragen på hans skjorta, filmbiljetter eller kvitton för champagne, blommor, godis … Naturligtvis är ”rippning av gips” alltid obehagligt, men ibland är det bara nödvändigt.

Kommunikation med ”mamma” kl 02.00

Tror du verkligen att det är viktigt för en mamma att kommunicera med sin son varje dag på natten? Eller har hans syster verkligen en kran i köket varje kväll? Ta av dig dina rosfärgade glasögon. I 99% av fallen visar sig ”force majeure” hos män inte vara mer än en ofördelaktigt organiserad flyktplan till sin älskarinna..

Om du märker att din man regelbundet korresponderar med någon, lämnar aldrig telefonen obevakad, går ofta till ett annat rum så att du inte hör hans konversation, troligtvis har han hemligheter från dig. Valet är ditt – att stå ut med det längre eller pricka i genast. När allt kommer omkring, oavsett hur du vill, kommer ”svalor” att fortsätta slå på skärmen på sin smartphone och förr eller senare kommer att göra ett sista hål i din kärleksbåt..

När du har försäkrat dig om att mannen lurar på dig, bestäm själv om du behöver ett sådant förhållande. Naturligtvis, om du har många års äktenskap bakom dig, där barn föddes, kan du försöka kämpa för dem. Till att börja med, tänk: kanske inte bara din utvalda är skyldig i denna situation. En del av ansvaret ligger alltid hos kvinnan. Kanske hon själv tittade på andra män, inte uppmärksammat tillräckligt på sin älskade eller tvärtom helt upplöst i honom och glömt bort sig själv.

Det kan finnas många orsaker till svek, och om du ändå bestämde dig för att försöka limma den trasiga vasen ”, gå ner i detalj. Försök att ändra – inte bara externt utan också internt. Om du inte kan förvandlas till den bästa versionen av dig själv, sök hjälp från specialister.

Situationen där en man börjar fuska i början av ett förhållande ser helt annorlunda ut. I det här fallet är det bättre att slutföra dem direkt för att undvika en lavin av otrohet ”, som kan täcka dig med ditt huvud.

Close