7 ”INTE” för något förhållande

Innehåll

Det händer att vi gör saker i ett känslomässigt utbrott och sedan beklagar vi dem bittert. Det skulle vara jättebra om någon hade tid att hindra oss från dem. Vi har samlat 7 sätt att hålla dig från besvikelse i relationer.

15 augusti 2008

1. Ha aldrig sex med ditt ex.

Gamla känslor kommer att återuppliva i dig. Du kommer att vilja flyga. Men anledningen till detta kommer inte att vara din möjliga framtid med honom, utan ditt oåterkalleliga förflutna, återspeglat i minnet med allvarliga fel. Dina hormoner och välfungerande sex kan verka som en anledning att förnya ditt förhållande. Du kommer säkert att täckas med minnesförlust om de verkliga orsakerna till avsked och illusionen att allt framöver kommer att vara bra, för det var inte förgäves att ”ödet förde dig samman igen.” apotekpotensmedel Den mänskliga hjärnan är, för hans eget bästa, utformad på ett sådant sätt att alla negativa upplevelser raderas mycket snabbare än positiva. Det är därför det ofta är kvar från de mest destruktiva förhållandena med en bitter och smutsig upplösning tillsammans med ”här du jävel!” en obetydlig bukett blommor, halvblick och underkänsla kommer säkert att förbli i ditt minne. Använd inte den här funktionen i hjärnan till nackdel för dig – du hade skäl till avsked, och om du kunde lösa allt bara genom att ha ett bra sex skulle du knappast vara ifrån varandra nu. Och denna hysteri, med ”men hur allt kunde ha varit. ”,” Vad händer om … ”och” Jag kommer att bli annorlunda – och han blev annorlunda! ”… bara säg till dig själv” sluta! ”.

2. Ta aldrig bilder i den form där du inte kunde visas för vänner

För vissa är möjligheten att reinkarneras som hjältinnan i en porrfilm och agera scenariot att förföra en fotograf tillräckligt med incitament för att kasta bort alla dina kläder och börja posera i de mest obscena positionerna. Vad? Moder Natur skapade dig naken och kanske till och med betydde att du är riktigt vacker som du är – inga remmar eller remmar. Föreställ dig dock en stund att din tro på ”fotografens” anständighet eller självdisciplin är lite överdriven? Vad händer då? Du är redo att riskera ditt rykte och dina föräldrars nervösa passform för att kontrollera om din romantik är för alltid och sedan hitta din fotografering på Internet?

3. Glöm aldrig att även i de närmaste relationerna bör avståndet upprätthållas i vissa nyanser.

Vissa par finner en viss spänning när de öppnar upp för varandra alla sidor i sina liv, och när det inte finns några sådana sidor kvar – då blir alla nyanser av deras hygien och liv – för dem som ett bevis på tillnärmning! Faktum är att de i början av förhållandet inte ens kunde tänka på att hänga i klara ögon deras trosor inte tvättades från menstruationsblod, använda tandtråd i hans närvaro, gnugga en otäck blank anti-aging kräm i sig själva eller pressa ut akne, till exempel. De flesta är av en anledning överens om att det borde finnas någon gräns. Lämna dina ”toaletthemligheter” hemligheter – det här är definitivt inte något som kan föra ett par närmare.

4. Skriv aldrig brev till ditt ex så att han bara ”förstår hur du mår”

Kärnan i klyftan är att du omedelbart efter det börjar ett nytt liv. Först kan hon verka äcklig för dig, men gradvis återhämtar du dig och börjar älska henne igen. Varje återgång till det förflutna – och att skriva blir oundvikligen en sådan regression – kommer att peka dig in i det förflutna, väcka i dig den som faktiskt inte längre finns där. Du gick sönder och förändrade oundvikligen, och denna förändring räddar ditt liv och är nyckeln till en framtid där du definitivt kommer att bli lycklig. Genom att återuppliva din smärta förnekar du det arbete som din psyke var tvungen att göra. Dessutom, om du tidigare kunde förvänta dig något i gengäld, är det inte alls nödvändigt den här gången att han a) följer och b) åtminstone på något sätt tillfredsställer dig. Allt som väntar dig är förväntningen på hans reaktion och besvikelse från dess frånvaro eller oförenlighet med den önskade. Ge bara upp den här tanken. Kanske kände han dig tillräckligt för att föreställa dig hur du har det nu. Du kan fortfarande inte returnera det med att skriva om det. Om en man vill returnera allt kommer han att hitta ett sätt att ta det första steget på egen hand..

5. Förfalska aldrig en orgasm.!

Du kanske känner att låtsas handlar om att tacka för hans ansträngningar eller höja hans självkänsla. Men faktiskt skadar du dig själv med detta till synes ofarliga trick. Naturligtvis, om ditt mål är att föra klimakteriet närmare, kan du fortsätta i samma anda – trots allt tränar du din kropp att acceptera pseudo-orgasm för det maximala som den kan få. Du provocerar en minskning av känsligheten, slappnar av din partner (som kanske borde smeka dig snabbare eller långsammare, och två eller till och med tre gånger längre) och införa en falsk porrstjärnstatus i honom, beröva sig själv möjligheten att nå orgasm någonsin i framtiden. Vad händer om du träffar en riktigt empatisk älskare? Hur kommer det att vara för din partner att ta reda på att dina stön har varit falska hela tiden? Eller drunkna i okunnighet om vad som var den verkliga anledningen till din upplösning. Kanske skulle det vara lätt för honom att göra som du behöver – snabbare, långsammare och tre gånger längre – och du har bytt kön du förtjänar för din falska blygsamhet och bristfälliga takt.

6. Lämna aldrig vänner för en man

Var och en av oss hade en flickvän som försvann varje gång hon blev kär. Och hon dykt inte upp förrän förhållandet till en annan man slutade. Och sedan bara att snyfta på axeln i väntan på stöd och nästa ödesdigra möte. Om det handlar om dig, råder vi dig att ompröva din position: är en ny man knappt in i ditt liv värt hela din miljö, som du har byggt genom åren? När du lämnar vänner för en annan Romeo förgiftar du vänskapen. Och efter en annan paus blir du bara ensam.

7. Förvara inte telefonerna i minnet på mobiltelefonen

Omedelbart efter att hans tandborste slutar stå bredvid din, är det dags att göra det: tryck på radera bredvid hans namn i adressboken på din mobiltelefon, liksom i alla typer av ICQ, Skype, etc. Om förhållandet var stormigt och upplösningen känslomässigt, och så blir det inte lätt för dig att få ut det ur ditt huvud. Så varför, inom en radie av två klick, den ständigt retande anslutningen? Vem vet vad din nästa svensexa blir efter några martinier? Det är inte du, utan din vana, ditt sårade ego, vad som helst. Det kommer inte att vara roligt eller användbart för din framtid – det kommer att vara dumt och förödmjukande. Lämna det förflutna i det förflutna och framåt – till framtiden, som ingen utom du kan göra ljus!

Close