Barn, gudinna, mamma: din roll i en mans ögon

Innehåll

Vilken kvinna en värdig man aldrig kommer att låta eller missa.

Julia Lanske är en certifierad matchmaker, kärlekscoach, en expert och innovatör för att bygga relationer med framgångsrika män:

”Hela världen är en teater, alla människor i den är skådespelare. Och alla spelar mer än en roll. ” Shakespeare, utan att veta det, beskrev en gång samspelet mellan en man och en kvinna med otrolig noggrannhet i en fantastisk pjäs som heter ”Relationships”.

Endast genom att kasta en blick i riktning mot en attraktiv kvinna bestämmer en man sin roll för sig själv och bygger därför ett scenario med möjliga händelser. Därför, om du vill bli huvudhjälten i hans kärlekshistoria (och njuta av den här föreställningen hela ditt liv), måste du framgångsrikt klara gjutningen för rollen som kvinnofru.

Den här bilden är ganska mångfacetterad, och så att du framgångsrikt kan vänja dig vid den, föreslår jag att du tar isär 8 viktiga komponenter i den. Och när du förstår alla aspekter, kommer alla andra kvinnor i din mans liv att blekna i bakgrunden, och alla lagrar kommer till dig!

1: a ansiktet – kvinna-flicka

Omedelbarhet, naivitet, försvarslöshet – allt detta är behagligt för en man och låter honom känna att han är allsmäktig och klok bredvid en sådan kvinna. Denna roll är bra när du redan har ett förhållande, då tar en man gärna hand om dig, sjuksköterska, vårda hans barn. Men låt dig inte bli för långt borta med flickaktigt beteende, särskilt i bekantskedet: trots allt letar han inte efter en dotter för sig själv utan efter en fru. För en evig tjej som vill ha en ”chokladkaka och handtag” kommer man helt enkelt inte att ”slå på”.

2: a sidan – kvinna-flicka

I början av ett förhållande är detta en avgörande roll. Hon, som en öppningsknopp, utstrålar doften av sensualitet, sexualitet, väcker lust och visar fullständigt den sanna feminina naturen. Det är mycket viktigt att en flicka, till skillnad från en flicka, vet hur man lockar och håller en mans uppmärksamhet. Kan tydligt och djärvt visa sin skönhet, ömhet, charm.

3: e fasetten – moderkvinna (för sina barn)

Detta är en mild, omtänksam, klok kvinna, solen, som kommer att värma härden med sin värme och omsorg. Och också – vilket är värt att ta hand om avkomman. Sedan urminnes tider får något inuti varje man honom att leta efter den som framgångsrikt kommer att förmedla hans gener och bästa egenskaper till barn. Och om han inte ser den här potentialen hos en kvinna, kommer inget allvarligt med förhållandet – du kan inte radera instinkter med en radergummi! Förresten, oftast är eviga älskarinnor exakt de kvinnor som inte kunde demonstrera sig för en man i rollen som en potentiell mor till sina barn..

4: e fasetten – kvinna-mormor

Du hörde rätt, men jag gjorde ingen reservation. Även om du är som att gå till Peking före pensionsåldern måste denna roll också behärskas och ibland vävas in i relationer. En man behöver visdom och acceptans, och dessa är indikatorer på medvetenhet om kvinnans högre mognad, vilket avslöjas av en anteckning av en snäll, omtänksam farmor.

När allt kommer omkring är de alltid vänliga, förstående, rimliga. De förlåter och gnistrar av värme, glädjer sig över läckra pajer och ger rörliga sysslor. Oavsett hur gammal du är nu, bör din man känna potentialen för den här rollen..

5: e fasetten – kvinna – söt vän

Denna linje är särskilt fördelaktig i början av bekantandet, när mannen redan har utpekat dig från mängden och ”kopplat på” till något i din personlighet. Det är intressant för en man att träffas och prata med en sådan kvinna, be om råd eller åsikter – i allmänhet slappna av på en emotionell och intellektuell nivå. Det är inte utan anledning att de säger: de bästa allianserna växer ut ur vänskapliga relationer. Vänskap är också viktigt mellan passion och kärlek. Vi kan säga att hon är deras kopplingslänk, särskilt med likheten mellan intressen, hobbyer och livssyn..

6: e fasetten – kvinna – älskad jungfru

Den mycket spännande kanten som väcker djupa, verkliga känslor hos en man. Den älskade jungfrun kontrollerar skickligt sina instinkter, samtidigt som den försiktigt påverkar hanen med en lätt slöja av förförelse, förförelse och sexualitet. Men förutom den sensuella sidan är Jungfrun intressant för män som en fulländad person som är full av idéer, som befann sig i livet och kunde förverkligas. En sådan kvinna är säker på sina förmågor, för hon mästerligt kontrollerar dem. Sensualitet är en egenskap som varje kvinna har från födseln. Och den älskade jungfrun utstrålar den som en delikat doft från en blomma och lockar män som håriga humlor. Här är det viktigt att inte överdriva det, för att inte ”falla” in i bilden av en älskarinna som är övermättad med sexualitet till vulgaritet. Det är absolut nödvändigt för dig att se den tunna linjen mellan en jungfru och en älskarinna, för att inte främja mannen och försöka pressa på hans instinkter.

7: e fasetten – kvinnlig gudinna

Hon inspirerar en man att vilja flytta berg för hennes skull, inkluderar hans högsta motivation att vara med henne alltid och överallt. Ibland för kvinnor kan den här linjen vara svår eftersom många helt enkelt inte inser det. De inser inte att det visar sig att en kvinna bör inspirera en man så att han tar ansvar för förhållandet och börjar domstolen.

Hur man gör det? Lär dig bara att acceptera den maskulina principen, förstå hans psykologi och vara en följeslagare för hans intressen. Detta innebär att gå i samma riktning med honom, stimulera i honom avslöjandet av en bättre version av sig själv. Skimp inte på generös, ge energi, var öppen och lätt för en man, tro på honom och ge styrka med ditt förtroende. Visa djup respekt, hjärtlig tacksamhet, oändligt förtroende för honom och hans framtid. Det hjälper din man att hitta vingar bredvid dig för att hitta ett motiv att leva och agera för dig och din familj..

8: e fasetten – kvinna – klok linjal

Det skulle vara mer korrekt att kalla den rollen en regissör. Eftersom linjalen fortfarande är en man är han huvudet och vi är nacken som leder huvudet.

Bilden av en hemmafru som vet exakt målen och utvecklingsvägarna för var och en av familjemedlemmarna och hela familjen som helhet. Detta är gränsen till manifestation hos en kvinna av den vägledande kraften som kommer att rikta både familjen och mannen själv med förståelse och känsla, dit man måste gå i framtiden i namnet på deras gemensamma lycka. Men man måste komma till denna förståelse, annars blir det som med en tentamen: om du inte vet kommer du inte att klara. Och så snart du inser detta, bestäm själv, då blir det mycket lättare för dig att träffa den du är på väg med, att skapa en stark familj baserad på kärlek och förståelse. Hon har nycklarna till familjens välbefinnande.

Alla dessa är de glittrande aspekterna av den renaste diamanten med perfekt snitt: kvinnofruens roll. Tro mig, varje seriös man kommer att kunna se det verkliga värdet av en sådan ödet gåva! Dessutom letar män efter sådana kvinnor, och om de hittar dem kommer de aldrig att släppa dem. Detta beror på att en framgångsrik, värdig man tydligt förstår: med den här kvinnan kommer han att vara bra inte bara i nuet. Det är fullt möjligt att anförtro henne hennes framtid, framtiden för vanliga barn, hela familjen som helhet..

Kanske kan allt detta tyckas vara en omöjlig uppgift: så många saker, och till och med i en sund balans och harmonisk kombination … Är det inte för mycket för en roll?

Lita på mig, det är värt det! Det här är det underbara arbetet med dig själv som kommer att ge söta frukter inte bara till dig och din man. Dina barn kommer gärna att kunna anta din lyckliga familjemodell och därefter tar de själva lätt vägen att skapa samma. Är det inte det trevligaste?

Jag, Julia Lanske, en expert på att bygga långvariga relationer med framgångsrika män, kommer att hjälpa dig att bli den kvinna i vilken varje framgångsrik man lätt kan se just den diamanten: en kvinnafru. Och naturligtvis vill hon uppriktigt göra allt så att hon blir älskad och glad. Prenumerera på min YouTube-kanal, kom till onlinekurser – och din väg till riktig kvinnlig lycka blir mycket kortare, enklare och roligare. Låt det vara så!

Close