Boomerang-lag: en man lurade sin fru med en bedräglig älskarinna

Om du lever ett dubbelt liv, förvänta dig inte att vara ärlig mot dig. Det handlar inte om dem du ligger till, utan de som du befinner dig på samma sida av barrikaderna med..

… Kvinnodoktorn lyfte blicken från tidningarna som svar på Alenas hälsning, som tveksamt stannade vid dörren:

”Kom in, Alena Evgenievna, sitta, dina tester är klara. Varför kom du ensam? Är inte din man intresserad av resultaten av din gemensamma undersökning? ”

Alena, som hennes man släppte ut ur bilen framför kliniken för fem minuter sedan och körde till jobbet, tvekade: ”Varför är de inte intresserade? Han är bara väldigt upptagen idag. ”.

”Jag förstår,” skrattade läkaren. – Tja, älskling, vi analyserade all information om dig och kom fram till att all din rädsla för din infertilitet är helt grundlös. Du är en ovanligt frisk kvinna idag, så du kan bli gravid och föda utan svårighet. ” Och efter en kort paus tillade hon: ”Om du naturligtvis byter partner”.

”Vad betyder det att byta partner? – Alena var förvirrad och hade knappt tid att glädja sig över läkarens ord. – Jag har inte en partner utan en man ”.

”Fysiologi, du vet, ger inget för om du har en stämpel i passet”, sa läkaren nedlåtande. – Och ur denna synvinkel är din make din sexpartner. Men problemet är att den här partnern inte kan göra dig till mamma. Påssjuka, eller för att uttrycka det enkelt, påssjuka, överförd av honom i barndomen, gav en typisk komplikation i sådana fall – infertilitet ”.

”Men han har inga problem i denna fråga”, sa Alena med övertygelse..

”Han har ett problem – han är steril”, var läkaren kategorisk. – Jag erkänner att din man är en riktig hingst i sängen, men problemfri styrka är inte alls en garanti för lika problemfri fertilitet. ”.

Det var en kort tystnad på kontoret. ”Men även om detta är en komplikation efter påssjuka, är det verkligen så allvarligt? Frågade Alena otrogen. – Han är lika frisk som en tjur! Han går till gymmet, dyker med dykning, häller i sig kallt vatten. Vetenskapen står inte stilla, nya behandlingsmetoder dyker upp, läkemedel är olika – är det verkligen omöjligt att göra någonting? ”

”Tyvärr har din mans fertilitet förlorats för alltid”, läkarens ton lämnade inte det minsta hoppet. ”Om du inte tror på mig, gå till andra specialister. Men jag försäkrar dig att du kommer att höra samma sak överallt. Förresten, varför kom han inte? ”

”Han tror inte att något kan vara fel med honom,” sa Alena tyst. – Han gick till undersökningen bara så att jag släpar efter honom. Det tog mig nästan ett år att övertala honom. ”.

”Så din man anklagar dig exklusivt för ditt sterila äktenskap?” – specificerade läkaren.

”Du vet, jag kan inte ens säga att han anklagar mig”, sa Alena förvirrad. ”Han är inte särskilt bekymrad över att vi inte har barn. Han har mycket oro för affärer, han försvinner på jobbet hela dagen, och när jag börjar prata om barnet blir han fruktansvärt irriterad och säger att under våra år behöver du inte oroa dig för det. Men vi har bott tillsammans i sju år, och i det här fallet fungerar inte tiden för mig ”.

”Ja,” skrattade läkaren. – En kvinna är tyvärr inte vin, och tiden kommer aldrig att fungera för henne. Endast vikt läggs till och till och med visdom, som jag måste säga inte är bra för en kvinna heller: hon börjar se och förstå för mycket ”.

Alenas mobiltelefon ringde i sin handväska. Siffran var okänd, och hon tog inte upp telefonen – i fel ögonblick. Förstå vad hon hade hört, stod hon upp från stolen och gick automatiskt till utgången. Nästan vid dörren, vände hon sig om, sade hon: ”Tack, läkare. Även om du inte sa något bra till mig ”.

”Tja, jag tror bara inte att jag inte sa något bra alls alls”, ryckte doktorn. – Åtminstone din reproduktiva funktion väcker inte frågor, så du kan bli mamma. ”.

”Hur kan jag bli mamma om min man är steril?” – Alena blev förvånad.

”Du förstår, min kära … din man är inte den enda mannen i denna värld, så drömmen om att få ett barn kan förverkligas med någon annan,” förklarade den äldre kvinnan nedlåtande.

”Men vi har faktiskt en familj, och jag vill ha ett barn från min man! Alena sprutade indignerat ut. ”Han är min första och enda man!”

”Den enda mannen – det kräver respekt, tro mig”, sa läkaren utan att skugga av ett flin. – Men jag upprepar att du bara kommer att kunna föda om din man slutar vara den enda med dig. En annan man kommer att göra dig till mamma, den här kommer inte att göra det. Detta är tyvärr den grymma sanningen, oavsett hur obehagligt det kan vara för dig. Jag har inget mer att berätta för dig. Lycka till!”

… Alena lämnade läkarmottagningen och gick nerför trapporna till utgången med vadderade fötter. Och vad kan jag nu göra? Hon förstod att mellan önskan att bli mamma och behålla familjen med Andrei skulle hon inte tveka att välja den senare. När allt kommer omkring lever par utan barn, de är inte de första och de är inte de sista. Naturligtvis finns det en lång process med omprövning av värden för att bli av med barnets dröm. Men hon vet att hon klarar det – för Andreys skull. ”Men hur kan jag berätta för honom om det? Hon fick plötsligt panik. ”Sådana nyheter kommer definitivt att slå honom ur spåret.”.

Från väskan gjorde mobilen sig igen. Det var samma okända nummer. Det fanns ingen önskan att ta upp telefonen, men plötsligt något brådskande?

”God eftermiddag! Alena Golovanova? ” frågade en ung kvinnlig röst.

”Ja, det är jag,” svarade Alena förvånad. Rösten, precis som telefonnumret, var helt okänd för henne..

”Jag heter Vera. Jag ringer dig om Andrey, sa rösten.

”Honom då?” – frågade Alena ängsligt och insåg feberaktigt vad som kunde ha hänt sin man på kort tid sedan de skilde sig från dörren till kliniken.

”Han är okej, oroa dig inte,” rösten i mottagaren bleknade på något sätt. – Här är saken … Jag ville träffa dig, men bestämde mig för att det skulle bli lättare för dig och mig via telefon. Kort sagt, Andrey och jag kommer att få ett barn. Jag vill inte skada dig, men enligt vad jag förstår kan du inte föda, det är inte för ingenting du inte har fått barn på så många år. Därför kommer det att vara ädelt av dig att inte hindra din man från att vara lycklig. Andrei vet inte ännu, jag själv fick bara veta idag att jag var gravid. Så jag bestämde mig för att ringa genast för att pricka i-talet. Det kommer förmodligen att vara svårt för honom att kommunicera med dig om detta ämne, så jag bestämde mig för att rädda honom från det här samtalet och berätta allt som det är. Vad tror du?”

Alena visste inte vad hon skulle säga i sådana fall. ”Vem är du?” Frågade hon hes.

”Jag är din mans älskade kvinna,” sa rösten. – Tror inte att jag tycker om att Andrei är gift. Och jag tycker synd om dig som en kvinna. Du drömmer om ett barn, jag vet. Men om du inte är avsedd att bli mamma, beröva inte någon annan föräldrars lycka – det här är självisk. Du måste förstå allt och låta honom gå med en ren själ ”.

”Med en ren själ”, upprepade Alena mekaniskt och frågade plötsligt: ​​”Är din själ ren?”

”Inte riktigt! Rösten sa trotsigt. – Jag är som en hemlös kvinna. Men eftersom jag kan ge honom det du inte kan ge – ödmjuka dig själv ”.

”Jag accepterar, vad som återstår för mig”, log Alena. ”Är du säker på att det blir hans barn?”

”Hur vågar du! Rösten skrek hysteriskt. – För vem tar du mig för? Och vilken rätt har du att förolämpa mig? ”

”Ingen”, bekräftade Alena. – Har du allt för mig? Tyvärr, jag vill inte fortsätta den här konversationen. ” Och tryckte på upphängningen.

Close