Du är inte papegoja! Låt en man höra dig första gången

Innehåll

”Flexibla” kvinnor vet hur man hittar ett tillvägagångssätt för sin älskade …

Är psykologin hos framgångsrika män fundamentalt annorlunda än psykologin hos dem som är vana att vara nöjda med lite? När vi hanterar världens mäktiga, gäller helt andra regler, men standardtekniker ger inte det önskade resultatet. Om du vill att framgångsrika män inte bara ska höra utan också att lyssna på dig, liksom att domstol och skämma bort dig, måste du börja tänka som dem. Faktum är att framgångsrika män vet hur man hör och lyssnar som ingen annan. Och för att detta drag ska kunna spridas till dig, måste du gå in i kretsen för dem som de verkligen vill lyssna på..

Expert Julia Lanske hjälper oss att hitta nyckeln till hjärtat hos en framgångsrik man.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Under många år studerade jag psykologin hos de mest framgångsrika männen, vilket hjälpte mig att gifta mig med en värdig, älskad och kärleksfull person. Idag vill jag dela med mig av min kunskap. Så: för en framgångsrik man att lyssna och höra dig första gången är det nödvändigt …

… Kunna ”böja” korrekt

Nej, det betyder inte att du måste behaga och behaga en framgångsrik man varje sekund. Du måste dock förstå en gemensam sanning för dig själv: alla värdiga män är ”kärnor”, de böjer sig inte, har en etablerad position i livet och har en egen syn på saker. En kvinna är av naturen mer flexibel än en man. Hon ska känna vid vilket ögonblick det är värt att hålla tyst eller omvänt ge råd. När du kommunicerar med din älskade man, försök att känna vad han behöver just nu. Efter att ha utvecklat flexibilitet, visdom och djup av uppfattningen av kommunikation med den valda blir det lättare för dig att fånga halvtonerna i hans humör. Snart kommer personlig tillväxt att bära god frukt – du kommer att bli en enda harmonisk organism, du kommer att börja höra och lyssna på varandra första gången.

”Flexibla” kvinnor vet hur man hittar ett tillvägagångssätt för en man, och när det äntligen hittas kan du försiktigt rikta den inre kärnan i det ”starka och oberoende” i den riktning du behöver …

… Hör en man

Naturligtvis är det mycket viktigt att tillgodose en mans fysiologiska behov, men det är mycket viktigare att kunna tillgodose hans psykologiska behov. En kvinna som vet hur man lyssnar på en man blir så småningom nära och kär för honom. Han vill skydda henne och göra henne lycklig i alla avseenden..

Ställ dig själv frågan: kan jag höra det? Förstår jag vad han verkligen behöver? När allt kommer omkring kan en andlig koppling bara utvecklas i de relationer där båda parter visar uppriktig omtanke. Om föreningen mellan en man och en kvinna endast baseras på tillfredsställelse av fysiologiska behov kommer det förr eller senare att falla sönder, eftersom ett långvarigt förhållande först och främst är ömsesidig förståelse. Om du vill behålla din tandem bör du gräva djupare in i din älskades inre värld, stödja, lyssna på honom. Följ mannen medan du försöker intressera honom i djupet av din egen inre värld. Med tiden kommer du att komma närmare och dina känslor kommer att bli djupare..

… Var uppmärksam

När du är bredvid din älskade man, försök fånga vilka känslor som överväldiger honom just nu. Kvinnor är av sin natur medkänslor, de är bra på att tränga igenom en annan persons sinnestillstånd, sätta sig på sin plats och leva den nuvarande situationen med honom.

Försök att komma in i dina utvalda känslor. Förstå vad han tänker på, vad han vill uppnå, vad är huvudmålet – horisonten som han rör sig till. Om du inte själv kan ta reda på vad som händer med din älskade, vad han känner, var inte rädd för att ställa frågor.

”Vad tänker du på?”

”Vilken idé förbrukade dig?”

”Vad drömmer du om?”

Kom ihåg: att prata om intressen sammanför kärleksfull man och kvinna och är naturligtvis fördelaktigt för förhållandet..

… Välj rätt tid att bli hörd

Olya klagade till sin vän att hennes älskade inte lyssnade på henne alls:

”Igår bjöd jag in honom på semester tillsammans, jag ville rådfråga, fråga vart han skulle vilja. Istället för en glad diskussion fick jag en lång tystnad. Tänk dig att han inte ens tittade upp från datorn. Nu är jag rädd att ens stamma över semester … ”

Håller med, varje person är inställd på dialog bara när han är på gott humör och naturligtvis inte är upptagen med någonting. Analysera Olgas situation är det värt att notera att hennes utvalda arbetade vid datorn och var fascinerad av processen, medan flickan började vända uppmärksamheten till sig själv. Om Olya nu hade väntat på rätt ögonblick, kunde konversationen ha avslutats helt annorlunda. Ja, ett gott humör gör att män öppnas, de lyssnar på kvinnor med glädje och diskuterar med dem både vardagliga och heliga frågor. Men om en mans huvud är upptagen med något helt annat, till exempel uppgifter på jobbet eller viktiga saker, kommer du inte att kunna föra honom i dialog. Troligtvis kommer försöket att kommunicera sluta på ingenting eller till och med leda till en gräl..

Välj rätt ögonblick för att uttrycka dina planer och önskningar. Förbered en utsökt middag för din älskade, skapa hemkomfort. Starta en konversation först när du är säker: han är öppen för kommunikation och vill lyssna på dig.

… Lär dig att välja rätt ord

En kvinna kan lägga fram sina önskemål på olika sätt – beroende på vad hon vill få i slutändan..

Du lovar ständigt att vi ska åka på semester, men hela tiden hittar du några ursäkter. När vi äntligen flyger till Paris?

Du är för krävande. Om du vill till Paris – flyga ensam!

Älskling, i morse var det ett program om Paris. Kommer du ihåg hur Irina och Oleg hade det bra där? De hade verkligen en underbar semester?

Älskling, jag lovade för så länge sedan att visa dig Paris. Nästa månad tar jag definitivt några extra lediga dagar och flyger tillsammans.

Det verkar som om båda konversationerna har samma budskap, men slutar på olika sätt. I den första versionen hör mannen anklagelsen och förvirringen i sin adress, så han vill inte tänka på Paris eller på följeslagaren som med våld drar honom dit. Ja, vem skulle vilja ha en sådan kvinna i älskarnas stad? Trots allt är det troligtvis ingen fråga om kärlek i en sådan union. I den andra versionen får kvinnan sin väg, som om hon smyger sig försiktigt på konversationens huvudämne. Hon slår inte i pannan med sina önskningar, men gör att det verkar som om initiativet kom från mannen.

Om du vill uppnå det önskade resultatet, innan du startar en dialog, tänk på tre till fem alternativ för dess utveckling. Baserat på detta kan du välja rätt ord för en specifik situation..

Om din man är för självcentrerad kan du börja samtalet med vad han är intresserad av och vad han vanligtvis delar med dig. Fråga till exempel om hur hans vänner tillbringade sin semester eller firade sin födelsedag. Om mannen inte tar upp ett ämne som intresserar dig kan du ta initiativet och rikta konversationen i rätt riktning. Starta den mest neutrala konversationen, berätta för honom något intressant, engagera honom i konversationen, dela positiv energi. Efter att ha känt dina löften kommer mannen att anpassa sig till trevlig kommunikation och kanske själv kommer att erbjuda dig vad du ville be om. När allt kommer omkring är det rätt budskap och avsikter från en kvinna som ofta ger önskat resultat..

Att vara med en man på samma våglängd, känna förändringar i humöret, kan du plocka upp nyckeln till hans hjärta. Jag, Julia Lanske, önskar dig att bygga harmoniska relationer med din älskade man, där ni lyssnar och hör varandra första gången. Och jag hjälper dig gärna med detta. Om du vill få dagliga nya livshackar om att bygga perfekta relationer med framgångsrika män, prenumerera på min profil på Instagram och YouTube-kanalen. Där delar jag praktisk erfarenhet och ger användbara råd..

Close