Formel av kärlek: 7 hemligheter av ett starkt äktenskap

Författaren Von Weaver har upptäckt hemligheten med ett starkt äktenskap. Kvinnan skapade Club of Happy Wives och publicerade en bok med samma namn med instruktioner om hur man behåller kärleken.

Mer än 600 tusen kvinnor från 100 länder har redan anslutit sig till HappyWivesClub.com online-community. Denna webbplats har utsetts till bästa portal för gifta personer två gånger. Författaren och affärskvinnan Von Weaver bestämde sig för att skapa den när hon insåg att det fanns en negativ inställning till äktenskap över hela världen och att situationen behövde korrigeras omgående. Förresten har grundaren av klubben själv varit nöjd med sin man i tio år. För att uppnå familjeharmon rekommenderar Von Weaver dig att följa sju enkla regler.

Sju hemligheter

Hitta en hobby

Tusentals glada fruar är överens om en sak: för båda makarna, särskilt kvinnor, är det mycket viktigt att ha intressen bortom hemmet och familjen. Personlig utveckling hindrar en av partnerna från att helt absorbera den andra känslomässigt. Par blir roligare när du har en distraherande hobby eller ett jobb.

Observera ritualerna

Starka familjer har enkla men regelbundna ritualer som har hedrats i flera år. Du behöver inte komma på något komplicerat, det räcker att ständigt dricka kaffe tillsammans på morgonen, diskutera händelser och planer med ett glas vin på kvällarna. Sådana vanor gör det möjligt för makar att inte förlora kontakten med varandra, bygga speciella och förtroendefulla relationer..

Gå på datum

Uppvaktningsperioden bör inte sluta efter att du har gift dig och bott tillsammans. För att hålla förhållandet friskt måste makarna träffas regelbundet privat utanför hemmet, särskilt om familjen har ett barn. Ge inte upp traditionen med dejting, fortsätt överraska varandra, bjud in dig till nya intressanta platser, gör överraskningar. Det exciterar sinnena.

Skaffa vänner

Man och hustru ska inte bara vara förälskade, utan också de närmaste vännerna. Endast en make kan lita på de mest intima hemligheterna. Var och en av er kan ha bra vänner utanför familjen, men fortfarande är vänskapen i ett par viktigare, det är värt att ständigt arbeta med det och stärka det från år till år.

Prioritera

Kom ihåg att din make är huvudpersonen i ditt liv. Ja, under en viss tid kommer barnen överst, men alla mödrar medger att en sådan förändring i prioriteringarna är tillfällig. Spädbarn växer snabbt och blir självständiga. Innan du har tid att titta runt behöver de inte längre din vård. Vad som inte kan sägas om äktenskapliga band, de måste vårdas ständigt och ta hand om deras förstärkning och tillväxt.

Leta inte efter fallbackar

Lyckliga par är överens om redan från början av sitt liv tillsammans att skilsmässa inte är ett sätt att lösa problem för dem. En förutbestämd vägran att vidta drastiska åtgärder gör människor mycket mer toleranta mot varandra än vad de själva kunde föreställa sig. Om man och hustru är fokuserade på att leva tillsammans länge, kommer de att hitta en kompromiss i alla situationer, om än med tiden..

Välj människor

Det är mycket viktigt att omge dig med människor som hjälper till att rädda äktenskapet och inte direkt eller indirekt försöker förstöra det med deras avund eller dåliga råd. Nära familjevänner ska vara likasinnade människor som, precis som du, tror på kärlekens kraft och på förmågan att leva med en person hela livet..

De som är lyckligt gift ser ut 10 till 20 år yngre än sin biologiska ålder. Enligt Von Weavers iakttagelser gäller denna regel oavsett i vilket land familjen bor. Även forskare bekräftar att den förväntade livslängden för dem som är i en framgångsrik union är betydligt högre än för ensamstående. Lycklig fru + lycklig man = evig ungdom.

Close