Fraser som bara talas för kärlek

Innehåll

Vi har samlat uttryck som, när du hör dem, kan du vara säker: du är älskad. Dessa enkla ord indikerar verkliga, uppriktiga känslor..

Det här är både mild ”kärlek” och ”jag mår bra med dig.” Men starka, nära nog relationer har sina egna verbala. Ibland inkluderar det inte kärleksförklaringar och kärleksfulla uttryck. Dessa ord återspeglar en djup psykologisk tillhörighet. Och om du fortfarande tvivlar på allvaret i din partners känslor hjälper vi dig. Men det finns ett ”men”: män och kvinnor uttrycker samma sak på olika sätt. Så här är vi gjorda. Vi är från Venus, de är från Mars.

Förtroende fras

Kvinna:

– Jag känner att jag kan berätta vad som helst.

Man:

– Jag behöver inte dölja något för dig, det är lätt för mig med dig.

Förklaring: en kvinnas högsta förtroende är ett uppriktigt samtal. Vi kan prata om vad som helst, men vi litar bara på en älskad de mest vördnadsfulla minnen och upplevelser. Samma känslor upplevs av en man, men han uttrycker dem annorlunda. Det är enkelt: Jag döljer det inte och det är lätt för mig. Eftersom denna lätthet är mycket viktigt för en man, svåra relationer utmattar honom, och han slutar vara uppriktig med sin partner, helt enkelt dölja några till och med mycket enkla fakta från livet, utan att anse det nödvändigt att dela dem.

Koncessionsfras

Kvinna:

– Låt oss försöka förstå varandra.

Man:

– Jag är redo att kompromissa.

Förklaring: i alla par, till och med mycket kärleksfulla, kan tvister uppstå. Och så löses dessa tvister i en lugn takt eller i en förverkad kamp och visar systemet med byggda intima relationer. Kvinnor är mjukare, de försöker förstå sin partner och erbjuder att förstå henne i gengäld. En man som tänker på sin dam är redan priori redo att kompromissa. Hans fras är torr, men talar om en stor önskan att inte sublimera konflikten..

Försoningsfras

Kvinna:

– Jag förolämpade dig, det gör ont för mig …

Man:

– Jag hade fel, du måste ha ont …

Förklaring: ja, vi är så olika. Med en känslig inställning till varandra upplever en kvinna smärta från det faktum att hon förolämpade sin själsfrände.

En kärleksfull man känner överraskande ont för en kvinna om han oavsiktligt orsakade henne några obehagliga förnimmelser, i ord eller handling.

Fraser av högsta intimitet

Kvinna:

– Jag gillar mig själv bredvid dig. Jag är helt annorlunda med dig. Jag är med dig som barn.

Man:

– Jag vill bli bättre med dig. Jag vill skydda dig. Jag känner mig som en riktig man (en hjälte, en krigare, i hans ställe, cool, cool, vad jag alltid ville vara …), jag vill ha för dig …

Förklaring: känner du skillnaden? Och det verkar som om alla fraser handlar om samma sak. Men ändå. I ett tillstånd av högsta intimitet, kärlek, oro, pratar fortfarande en kvinna om sig själv: det var du som skapade mig, jag är annorlunda, jag gillar mig själv, jag är vacker med dig … En man pratar om handlingar. Han vill vara ännu coolare, bättre, för att skydda sin kvinna från problem. Han önskar henne lycka bredvid sig och vill ge den. Om en man bara talar om sin personliga lycka, att han mår bra, han känner, måste du tänka.

En fras av förståelse och acceptans

Kvinna:

– Jag känner dig som mig själv, som om vi är en.

Man:

– Det är verkligen viktigt för mig att förstå vad du skadar, hur jag plötsligt kan förolämpa dig.

Förklaring: en kvinnas fras säger direkt att en man är kär för henne. Det är viktigt för henne att känna sig som en helhet. Det är så vi känner själens släktskap. Det är mycket viktigt för en man att beräkna alla sina handlingar för att eliminera misstag i relationer. Män är sårbara. De är rädda för inkonsekvens, icke-acceptans, rädsla för misstag, fördömande av deras slarviga handlingar.

Fraser av respekt

Kvinna:

– Det finns inga fler som du. Jag är stolt över att det är du som är bredvid mig. Du gör allt så korrekt och subtilt att jag känner att jag har fallit in i en saga. Du är den riktiga mannen.

Man:

– Jag gillar vad du (gör på jobbet, deltar i detta, svarade på andras smärta, hjälpte någon, startade ett sådant projekt …)

Förklaring: en man tänker klart. I hans huvud finns redan en bildad bild av hans kvinna, men han behöver ständigt bevis på sitt val. Kom ihåg det här. Det är annorlunda för en kvinna. Hon valde och … amen. Och bara dansa runt och beundra ditt kärleksföremål. En man bör respektera sin partner. Även om du är säker på hans kärlek, var uppmärksam på fraserna av respekt. Om de inte är där är något fel..

Close