Sex av stjärnorna: att välja den perfekta horoskoppartnern

Innehåll

Vem är den perfekta partnern för vem i denna enkla men viktiga fråga, kommer stjärnorna att berätta.

Mars är en passionplanet som ger Väduren otrolig uthållighet och levande önskningar. Deras sexuella förhållande är spontant och fullt av energi. Väduren tenderar att dominera sin partner, vilket gör sex med dem särskilt passionerade. Oavsett kön vill Väduren att deras partner ska underkasta sig dem. De älskar också att jaga och erövra. Låt dock inte Väduren vänta för länge: han kan ta slut på tålamod..

Bästa partner: Vågen och Skytten.

kalv

Oxen är mild och tålamod. De styrs av planeten Venus – kärlekens och skönhetens gudinna, därför förnekar de som är födda under detta tecken inte själva nöjen i livet. Låt dig dock inte luras av deras yttre lugn. Oxen är envis och full av otrolig beslutsamhet. Sensuellt och enkelt, detta jordskylt uppfattar världen med alla fem sinnen och uttrycker sexualitet genom intensiv fysisk kontakt. De kommer att berusa dig med sin romantik och tillgivenhet. När man älskar älskar Oxen att kyssa och krama mycket. Dessutom skulle den praktiska Oxen vilja ha en partner som älskar att laga mat lika mycket som de älskar kramar. Oxen vill att sex ska vara långsamt och lika fantastiskt som deras favoritmat.

Bästa partner: Cancer och Stenbock.

tvillingar

Nyfikna och busiga tvillingar är födda skämtare i zodiaksystemet. Eftersom de styrs av gudarens budbärare Merkurius, längtar de som är födda under detta tecken intellektuella samtal som stimulerar deras livliga sinne. De blir distraherade mycket lätt och tenderar till en mängd olika positioner och spel. För Gemini är sex en glädje, men de tar det inte för allvarligt. De älskar kärleksspel, under vilka de förför en partner. Både män och kvinnor av detta tecken älskar spänning och experiment. Till skillnad från andra tecken för Gemini innehåller det ideala scenariot dock ett mycket långt förspel som försenar huvudåtgärden. Glöm inte att skicka meddelanden till dem med tips och uppriktiga uttalanden också! Ord för dem är en viktig del av förförelsetekniken..

Bästa partner: Väduren och Vattumannen.

Intuitiva och empatiska cancerformer förkroppsligar zodiacal soulfulness. De som är födda under detta tecken är slavar för sina känslor. Eftersom de styrs av en föränderlig måne, är detta vattentecken en gående malström av nostalgiska drömmar och knappt återhållna känslor. För cancer handlar kärlek om djup känslomässig närhet och seriöst engagemang. Cancers älskar att känna sig trygga i intima relationer och vara övertygade om att de behövs. I det här fallet blir månens barn särskilt sensuella och överlämnar sig helt till sin partner. Men om de inte får komfort och säkerhet kan de gömma sig i sitt skal för alltid..

Bästa partner: Fiskarna och Oxen.

Close