Sexuella gester vi använder för att visa intresse

Innehåll

Manliga och kvinnliga sätt att få uppmärksamhet som vi använder ofrivilligt.

Till att börja med uppträdde gester som en möjlighet för överföring av data i mänskligheten mycket tidigare än tal. Primitiva människor kommunicerade med hjälp av ljud och gester. Naturligtvis ärvde de första människorna dessa förmågor från sina avlägsna förfäder – humanoida apor. I djurriket genomförs samtalet från en representant för det motsatta könet även i dag med ett visst beteende.

Marina Abravitova

Trots det faktum att mänskligheten har nått det högsta utvecklingsstadiet, erövrat rymden och fått en ny iPhone, är sexuella gester fortfarande relevanta. Varför? Saken är att kroppsspråk är den version av information som läses av en partner åt gången. För att säga en lögn eller önsketänkande finns det många sätt: tal, blick, till och med leende kan tjäna detta syfte. Kroppsspråk är mer exakt, det viktigaste är att korrekt känna igen de signaler som ges till dig, särskilt i de första stadierna av dating.

Sexuella signaler från kvinnor

Kör upp skarpt

Ofta i kombination med att visa hår. Denna gest väcker vanligtvis omedelbart mäns uppmärksamhet och uppfattas av dem som en liten kokett. Det kan riktas till alla eller till en specifik karaktär.

Korrigera hår

Detta är redan ett allvarligare krav på framgång, eftersom kvinnor rapporterar att de är intresserade av en viss person, eftersom blicken vanligtvis riktas mot henne..

Vi ler

Och vi vinkar bara om det behövs. En kvinna ler alltid om hon vill ha det. Leende + korrigera aktivt hår = ”Pojke, sakta inte ner, jag gillar dig!”.

Skrattande

Högt och högt över skämt från en potentiell gentleman – någonstans i underkortexen finns information: om en man lyckades få oss att skratta, är halva striden klar, i allmänhet spelar vi med honom – ”Var inte blyg, du är så rolig!”.

Gång

Om en kvinna gillar en man och han följer eller bara tittar på henne, ändras hennes gång: den blir slät, sexig, med gungande höfter, som en båt, det betyder att hon flörtar med dig.

Hållning

Naturligtvis förändras det också: inga böjda axlar, vackra, nästan pittoreska poser, en aktiv demonstration av dekollet och nacken, för detta ändamål används ofta långt hår som kan lyftas och rätas ut. Och naturligtvis att böja ryggen – vad kan vara sexigare och mer graciöst? Samtidigt är benen korsade eller ligger på varandra: på det här sättet ser vi mycket mer attraktiva ut.

Syn

Ett kokettavvisat, lite skamligt utseende är kvinnans första formidabla vapen, vanligtvis följt av tungt artilleri.

Direkta tips (tungt artilleri)

Minska avståndet, kopiera ansiktsuttryck och gester, bita / slicka läppar, stryka glasögon och andra föremål som på distans liknar falliska symboler.

Manliga sexuella signaler

Blick

Om en mans blick dröjer sig inte bara i ditt ansikte utan också täcker figuren som helhet eller några av dess enskilda delar, kan detta indikera att du är intresserad av mannen..

Räcker slipsen

En slips, som en glasstam, kan i detta sammanhang hänföras till falliska symboler. Men du borde inte riktigt fokusera på hur en man rör vid slipsen: kanske har han bara en nervös tik. Detta kan också omfatta att knäppa upp en skjorta eller ta av sig en jacka – kanske är kontoret täppt eller kanske det blev varmt på grund av dig.

Förkorta avståndet och försöka röra vid

Dessa är redan tydliga tecken på sympati från företrädarna för den starka hälften av mänskligheten. Och om de inte faller under trakasserier och mannen också är trevlig för dig, tveka inte – du sjönk ner i hans själ.

En mans sexuella beteende är naturligtvis inte lika levande och provocerande som för kvinnor. Det är förståeligt, även i naturen lockar honan manens uppmärksamhet och ger honom olika tips, medan hanen är rak och aktiv. Indirekta könsegenskaper hos män inkluderar också brett placerade ben i stående position eller utsträckta i sittande ställning – en demonstration av styrka och kraft; händerna på höfterna (bakom ett bälte, i fickorna osv.) – uppmärksammar det intima området: ”Se vad jag har!”; klä av sig – inte bara Rhett Butler kan detta; när en hjärtadame dyker upp, kan hon sträcka sig, räta ut axlarna – en örn går fram och tillbaka runt i rummet – om du är uppmärksam, gör alla män i djurvärlden, utan undantag, detta när man uppvaktar en kvinna.

Close