Tio tecken på att du kommer att ha en stark familj med den här mannen

Innehåll

Och kärlek på den här listan är tyvärr inte i första hand, eftersom andra egenskaper är viktiga för en lång relation. Vi förstår frågan tillsammans med en psykolog.

Victoria Nagornaya

Psykolog, kvinnlig energikörare, expert på frågan om relationer mellan män och kvinnor.

Du känner dig trygg med honom.

Det grundläggande behovet för varje kvinna är att kunna slappna av helt och lita på sin framtida make. Känner du att med honom kan du gå i eld, i vatten och utforskning? Godta ett äktenskapsförslag. Om en man ständigt sviker dig, kastar dig, förolämpar, bedrar, periodvis byter eller lyfter handen, men sedan ber om ursäkt väldigt sött, är detta det första tecknet på osäkerhet. Män känner frasen ”en kvinna älskar med sina öron” av hjärtat. Därför använder alla förlorare, kvinnors, gigolos och tyranner aktivt denna kvinnliga svaghet. Jag rekommenderar starkt att gifta mig med någon som beter sig så. Var uppmärksam på verkliga handlingar.

En man är redo att ta ansvar

Om du bara vill starta en familj, var då beredd på att ansvaret också kommer att ligga på dig: hela ditt liv måste du dra på dina ömtåliga axlar både en man och barn och hans föräldrar och ett lån med en inteckning. Därför är en säker indikator på att familjen kommer att utvecklas mannens brinnande önskan att bli din man. Det idealiska alternativet är när han själv, utan ytterligare motivation, startar en konversation om bröllopet. Men var försiktig! Det finns en separat kategori av manliga drömmare, för vilka allt slutar på nivå med vackra ord om framtiden..

Du känner dig välkommen

Intimitet bör inte vara avgörande för valet av en livspartner. Men detta område är fortfarande ett av de viktigaste. Om du inte känner för att röra, krama, kyssa varandra, hur kommer ditt par att skilja sig från vanliga vänner eller rumskompisar? Sexuell attraktion sker på en fysisk nivå. Det här är hormoner och vätskor som berättar för vår kropp att det med en partner finns en chans att skapa friska avkommor (lagen fungerar även när du inte är i reproduktionsåldern). Det är viktigt för dig att känna dig attraktiv, annars kan du med tiden behöva leta efter denna känsla på sidan. Och sådana äventyr hjälper inte till att stärka familjebanden..

Du har något att prata om

Med tiden dör passionen. Det är fakta. Därför, om bara våldsamma intima relationer håller dig tillbaka, räcker det inte för äktenskapet. Enligt världsstatistiken sker de flesta skilsmässorna efter semestern och semestern. Varför finns det en sådan trend? Under semestern tillbringar man och hustru mycket tid (ibland dygnet runt) tillsammans. Och i dessa ögonblick kan de plötsligt inse att de inte känner varandra alls och, vad som är hemskast, inte vill känna igen. De kanske inser att de inte är intresserade av varandra som individer. Så var säker på att långvariga, själfulla samtal kan göra ett mirakel och föra er närmare varandra i många år framöver. Om de är närvarande i ditt förhållande kan du ge dig själv ett stort plus..

Du är från samma sociala skikt

Många tjejer från vanliga familjer drömmer om att gifta sig med en miljonär och inte ens inse att ett sådant äktenskap kommer att vara ett seriöst test för dem. Tyvärr, men sant: i verkligheten går Askungen och en prins inte överens, som Aladdin och Jasmine. Alla sagor slutar med ett bröllop, men sedan börjar det verkliga livet. Om du och din potentiella brudgum är född och uppvuxen i radikalt olika kulturer, mentaliteter, sociala skikt, kommer alla dina gräl sannolikt att förvandlas till förolämpningar och ömsesidiga förvisningar. Bara för att du är riktiga människor från olika världar. Men om du är med en man av samma bärfält, har du mycket större chanser att ”leva lyckligt efter allt” än de par som är stolta över sin olikhet.

Ni försöker inte ändra varandra

Om det redan i början av ett förhållande byggs en storartad plan i ditt huvud för att omstrukturera din pojkväns personlighet, så ska du inte förvänta dig ett lyckligt äktenskap. Faktum är att män alltid tror att deras kvinna inte kommer att förändras, medan kvinnor tvärtom är säkra på manliga förändringar. Men både de och andra visar sig vara fel. Du bör tänka i förväg om du är redo att leva hela ditt liv med den här personen – som han är nu. Förändring kan eller inte kan hända. Vet du vad män kallar fruar som ständigt ogillar något? Det stämmer, ”såg”. För att inte bli en grinig moster i papiljotter och en fet mantel, se till att åtminstone de grundläggande egenskaperna hos en partner passar dig.

Du föreställer dig honom som dina barns far

Det spelar ingen roll om du har barn och om du planerar dem i princip. Moderns instinkt kommer att berätta om du ska knyta ditt öde till denna herre. Kan du föreställa dig hur brudgummen kommer att bete sig under din graviditet? Kommer han att överleva toxicos och hormonella stigningar? Är du inte rädd för att han ska fly så fort han ser dig sömnig, utan smink och med fläckar av babygröt på dina kläder? Kan du föreställa dig att den här mannen höjer din mest värdefulla skatt? Om nu ditt undermedvetna ritar glada bilder av gemensamma promenader och spel är detta ett säkert tecken på att familjen definitivt ska visa sig vara lycklig..

Du delar gemensamma värderingar

Vanligtvis oroar kvinnor sig om det inte finns några gemensamma intressen för en man, för vänner, föräldrar, psykologer pratar om hur viktigt det är. Detta är faktiskt inte sant. Låt oss säga att du gillar att brodera och en man gillar att titta på fotboll. Hobbyer är olika, men en stark familj kan visa sig. Förutsatt samma värden. Om en man till exempel sätter traditionen i front och en kvinna – frihet, kommer denna familj i praktiken att kollapsa mycket snabbt. Eftersom han kommer att kräva att hans fru ska stanna hemma och uppfostra barn, och hon vill ha en karriär och självförverkligande. I denna situation är ingen dålig, bara olika värden dikterar deras utveckling av relationer. Håller med, det är bättre att komma överens om sådana saker direkt på stranden än att skylla på varandra och krossa varandra senare..

Du respekterar honom och du är stolt över honom

En man kan vara mycket högre eller kortare, yngre eller äldre, ha ett lågt prestigejobb eller en otäck karaktär – allt detta är absolut inte viktigt om det passar dig. Men om du skäms för att visas tillsammans offentligt, vara i samma företag, så är det här en allvarlig anledning att tänka på om du är redo att bygga en äktenskapsförening med den här mannen. En gemensam framtid är inte ett år eller två, utan helst ett helt liv. Du kommer att ha gräl och tvivel om ditt val. Det här är normalt. Men om du respekterar din man, om du är stolt och beundrar honom, kommer det att vara själva ledningarna, själva limet som kommer att hålla ditt par från att falla sönder i svåra stunder..

Ni älskar varandra

Det verkar uppenbart att många inte ens tänker på dess djupa innebörd. Men kärlek är inte ”han är så vacker och generös”, det är när du respekterar honom, även om du vet att han har fel. När du inte frågar: ”Vad betyder du för mig?”, Men gör bara din man lycklig. När du villkorslöst är nöjd med honom, när du är bättre tillsammans än separat. Och inte inom något område utan på alla. Kom ihåg: kärlek vid första anblicken finns inte. Därför tar det tid innan du älskar varandra. När du ser hans verkliga negativa och positiva egenskaper, när de förälskade rosa glasögonen faller av, kommer ditt val inte att vara emotionellt utan medvetet. Och först då kommer du att ha en riktigt stark familj..

Close