Vad vi inte tycker om sex

Innehåll

Numera är det vanligt att tala uppriktigt om sex och om sin beredskap att engagera sig i det i de mest invecklade konfigurationerna. Det finns dock saker som många kvinnor tycker är tråkiga eller oacceptabla för sig själva. De berättade om några av dem WDay.ru.

Sexleksaker

Irina, 24 år gammal: ”Jag anser inte att det är normalt att använda olika improviserade medel i sex. Det verkar som om en man och en kvinna mycket väl kan klara uppgiften på egen hand..

Jag hade en vän som var ett ivrigt fan av erotiska produkter. Varje gång jag kom till honom tog han ut nästan en hel låda med prylar från garderoben och väntade på att jag skulle svimma av lycka. Alla dessa föremål skrämde mig. Efter två eller tre försök att älska alla dessa saker sprang jag iväg. Och jag ångrar det inte! ”

Varje gång jag kom till honom tog han ut en hel låda med prylar från garderoben och väntade på att jag skulle svimma av lycka..

Elena, 23 år gammal: Nu är alla hysteri om sexleksaker. Liksom, varje tjej måste säkert ha ett dussin vibratorer och annan visdom i sitt sovrum. För mig är detta i allmänhet oacceptabelt. Sann! Jag rodnar till och med när de pratar om det i filmer eller tidskrifter..

Alina, 30 år gammal:På nyårsafton gav min älskade mig en ”seductress set”, köpt i någon nymodig erotiskvaruaffär. När jag tittade på nippelklämmorna blev jag kall och frågade om han verkligen tycker att den här saken är extremt nödvändig i hushållet.

Han skämtade och sa att jag, efter sin misstanke, alltid hade drömt om en sådan gåva i hemlighet. Utan att säga ett ord lägger jag bort denna glädje i garderoben i hopp om att barnen inte hittar den. Jag förstår ärligt talat inte varför någon skulle komma på sådana saker. Jag förstår ännu mindre varför min man köper dem.!

Oralsex

Anastasia, 25 år gammal: Jag gillar inte att ha oralsex med min man. Naturligtvis gör jag det här, men jag känner inte positiva känslor. Jag känner mig sårad och uttråkad att min älskade själviskt fokuserar på sig själv under denna procedur och helt glömmer bort mig.

Maria, 27 år gammal: Min pojkvän, som många, förmodligen män, älskar oralsex. Jag förstår inte det här roliga alls. Porrstjärnor är bra på det, kanske låter de göra det? Och för det första tycker jag inte om känslorna, och för det andra själva det faktum att en kvinna i det här fallet förvandlas till någon form av maskin för att tillgodose manliga behov.

Julia, 22 år gammal: Jag gillar inte cunnilingus. Jag vet att de flesta kvinnor kommer att tycka att det är konstigt, men jag upplever inget under oralsex. Jag känner ingenting alls! Men min man är säker på att detta är ett tillfälligt fenomen och att vi kommer att lyckas om vi arbetar hårt. I allmänhet blir jag offer för denna utsökta smek med avundsvärd regelbundenhet. Och varje gång känner jag mig besvärlig och tänker bara på hur allt kommer att sluta så snart som möjligt.

Specifika positioner

Marina, 26 år gammal: Jag gillar inte positionen i hundstil. För det första är min kropp absolut likgiltig mot henne, och för det andra är hon estetiskt ful. Som hundar i en uppfart, av Gud! Det verkar också som om män väljer denna position för att de vill dominera. När allt kommer omkring är en kvinna i denna position helt svag!

Natalia, 25 år gammal: Jag gillar inte att vara på toppen. Jag känner mig helt svag, även om jag vet att många kvinnor älskar den här positionen just för att de tillåter dem att helt kontrollera situationen. För det första tycker jag inte om att en man kan se på mig, och för det andra att han inte gör något. Detta är på något sätt orättvist!

Sex på ovanliga platser

Jag gillar inte att vara på toppen. Jag känner mig helt halt.

Anna, 22 år gammal: Aldrig mer kommer jag att älska utanför huset! När jag var på semester försökte min man och jag göra det i parken. Det var monstruöst! Först blev jag biten av myggor och några andra, mer motbjudande insekter. För det andra blev jag fruktansvärt panik över att de skulle hitta oss. Men jag vill emellertid absolut inte att någon ska vara medveten om mitt intima liv. I allmänhet övertalade jag min man att gå hem efter fem minuter.

Close